Vásárlói Tájékoztató a Visszatérítési Feltételekről

Kedves Vásárlónk!

Nálunk a Furever by Csányi webshopban azt szeretnénk, hogy minden vásárlásod tökéletesen megfeleljen az elvárásaidnak. Tudjuk, hogy néha előfordulhat, hogy egy termék nem felel meg a várakozásaidnak, és ebben az esetben szeretnénk biztosítani, hogy a visszaküldési folyamat egyszerű és problémamentes legyen számodra.

Hogyan küldheted vissza a terméket?

 1. Kicsomagolás után észrevetted, hogy nem tetszik a termék vagy nem felel meg az elvárásaidnak?

  • Semmi gond! Az átvételtől számított 14 napon belül jelezd nekünk a visszaküldési szándékodat. Egyszerűen írj egy e-mailt a kapcsolat@fureverbycsanyi.hu címre, és mi azonnal segítünk neked.
 2. Milyen információkat adj meg az e-mailben?

  • Kérjük, tüntesd fel a megrendelés számát, a visszaküldeni kívánt termék nevét és a visszaküldés okát. Ez segít nekünk abban, hogy gyorsabban feldolgozhassuk a kérésedet.
 3. Mi történik ezután?

  • Az e-mail elküldése után kapsz tőlünk egy visszaigazolást, amelyben minden szükséges információt megadunk a visszaküldési folyamatról, beleértve a visszaküldési címünket is.
 4. Csomagold be a terméket gondosan:

  • Kérjük, hogy a terméket az eredeti csomagolásában, sértetlen állapotban küldd vissza hozzánk. Fontos, hogy a terméket úgy csomagold be, hogy az a szállítás során ne sérüljön meg.
 5. A visszaküldés költségei:

  • A visszaküldés költségei téged terhelnek, kivéve, ha hibás vagy sérült terméket kaptál. Ebben az esetben természetesen mi álljuk a visszaküldés díját.
 6. Mi történik a termék megérkezése után?

  • Amint megkaptuk a visszaküldött terméket és ellenőriztük annak állapotát, e-mailben értesítünk a visszatérítés jóváhagyásáról. A visszatérítést az eredeti fizetési mód szerint teljesítjük, és az összeg általában 14 napon belül megérkezik hozzád.
 7. Különleges feltételek szőrmék esetében:

  • Kérjük, vedd figyelembe, hogy amennyiben a szőrmebundában, szőrme ágytakarón vagy szőrme szőnyegen már végeztél nemi aktust, úgy a termék visszaváltását megtagadhatjuk. Ezt a higiéniai és egészségügyi előírások betartása érdekében vezettük be, hogy biztosítani tudjuk minden vásárlónk számára a termékek tisztaságát és higiénikus állapotát.

Miért vásárolj nálunk?

 • Biztonságos vásárlás: Mindig van megoldás minden kérdésedre és problémádra. Vásárlásaid során biztonságban érezheted magad, hiszen mi itt vagyunk, hogy segítsünk.
 • Egyszerű visszaküldési folyamat: Nálunk nem kell aggódnod, ha egy termék mégsem felel meg. A visszaküldés folyamata egyszerű és gyors.
 • Segítőkész ügyfélszolgálat: Bármilyen kérdés vagy probléma esetén fordulj hozzánk bizalommal. Célunk, hogy minden vásárlási élményed pozitív legyen.

Köszönjük, hogy minket választottál! Ha bármi kérdésed van, ne habozz kapcsolatba lépni velünk a kapcsolat@fureverbycsanyi.hu e-mail címen. Örömmel segítünk!

Üdvözlettel, A Furever by Csányi Csapata

kosár0

Kosár