A Furever by Csányi büszke arra, hogy fenntartható, tanúsított és fényűző szőrmeruházatot kínál. A márka öröksége szilárdan összefonódik a természetes szőrmével. A természetes szőrme egy fenntartható, átlátható és tanúsított termelési rendszer része, amely a környezet védelmét, a közösségek ápolását és az etikus állatjólét biztosítását helyezi előtérbe.

A környezet védelme

A Furever by Csányi a természetes szőrmével való munkával kiveszi a részét a környezet védelméből és megóvásából. A természetes szőrme a hosszú élettartam és a lassú divat eszméjét támogatja. Szőrmebundáinkat hosszú élettartamuk alatt folyamatosan karbantartják; generációról generációra továbbadható, és amikor végső tulajdonosa úgy dönt, hogy megválnak tőle, nyugodt lehet, tudván, hogy nagyrészt biológiailag lebomló.

A természetes szőrmefeldolgozási folyamatok ráadásul hulladékhatékonyak. A farmoktól kezdve, amelyek a hulladékot kiváló minőségű műtrágyává, bioüzemanyaggá és biodízellé alakítják, egészen odáig, hogy a Furever by Csányi általában nulla hulladék politikát alkalmaz szőrme üzemében, ahol minden hulladékot felhasználunk. Ideális példát mutatva ezzel a CO -kibocsátás csökkentésére.

A kézművesség hagyománya

A Furever by Csányi a szőrmekészítés művészetét és kézműveseit is megőrizzük. Az egyedi kézműves készség ezeréves hagyományát, amely a kézművesek világszerte elterjedt nagy közösségét foglalja magában. Mi foglalkoztatjuk ezeket a kézműves férfiakat, és biztosítjuk számukra a megélhetésükhöz szükséges jövedelemforrást.

Az etikus állatjólét biztosítása

A Furever by Csányi-nál gondosan ügyelünk a gondos és felelős beszerzésre az ellátási láncunkon keresztül.

Kizárólag olyan gazdákkal dolgozunk együtt, akik olyan programokban vesznek részt, amelyek mindkettő EU által elismert, szigorú előírások és harmadik fél által végzett független ellenőrzések által szabályozott, az állatok jólétét előtérbe helyező programok.

Üzletünk egy egy része vadon termelt szőrmékkel foglalkozik. A vadszőrme szigorúan szabályozott és elismert, széles körben elterjedt segédeszköz a vadon élő állatok kezelésében az ökoszisztéma egyensúlyának megőrzése érdekében. A természetvédelmi programok szükségszerűek, és a szőrmekereskedelemmel vagy anélkül is folytatódni fognak. A szőrmekereskedelem célt teremt az elkerülhetetlen hulladékból.

kosár0

Kosár