A FUREVER by Csányi Magyarország legnagyobb szőrme ruházati gyártója és kikészítő üzeme, amely fenntartható és tanúsított luxus szőrmékből dolgozik és szállít a világ minden tájára.

Több mint 30 éve a cég alapító tulajdonosa, Csányi János képviseli a szőrme fő zászlóshajóját Közép-Európában. A központ Magyarországon található, Isaszegen, a szalon és bemutatóterem pedig Budapest legfrekventáltabb részén, az Andrássy úton látogatható.

A Furever by Csányi a minőséget, a kézművességet, az eleganciát és a stílust képviseli – és működésében különös hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az átláthatóságra.

A vállalat terjeszkedésével és a tulajdonos, Csányi János vitathatatlan vállalkozói szellemével a Furever márka továbbra is referenciapont a luxus divatiparban. A Furever a konfekció áruktól az egyedileg készített szőrmekabátokig széles körben készít ruházati termékeket, kiegészítőket, és ezen felül számos lakberendezési tárgyak, szőnyegek, ágytakarók, díszpárnák is szerepelnek kínálatában, amelyekkel  a hagyományt és az innovációt ötvözi.

A vállalkozás gyökerei és hagyományai Isaszegen, egy magyarországi kisvárosban gyökereznek. Ott több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező cserzők, festők, kikészítők, szűcsmesterek és tervezők vesznek részt a finom szőrme teljes gyártási ciklusában. A  kurátori gondosságnak és a magasan képzett mesteremberek szenvedélyének köszönhetőek a mesterien elkészített darabok. Pontosan innen ered a FUREVER by Csányi története.

A FUREVER több mint 30 éve képviseli a szőrme ősi hagyományát folyamatos fejlődésben, és mindig a modern divatvilág értékeivel és esztétikájával összhangban.

Csányi János szerint a divathullámok jönnek-mennek, de a szőrme marad: mindig az elegancia és luxus érzését sugallja, ezért soha nem megy ki a divatból. Főleg, ha gondos kezek vigyázzák az állagát.
„Az egymásra épülő kézműves szakmák, a megőrzött hagyományos technikák és a legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés teszi lehetővé hogy partnereink és vásárlóink, legyen szó a vadászokról, vagy a szőrme szerelmeseiről, olyan komplex kiszolgálásban részesülnek, kivételes szakemberek segítségével, ami egyedülálló az országban és amire nagyon büszkék vagyunk.”

kosár0

Kosár

Szechenyi logo