Takaró

29 900 Ft

Fedezd fel otthonodban a luxust és a kényelmet ezzel a lenyûgözõ darabos nyúl párnával! A nyúl bõrök, melyekbõl ez a párnahuzat készült, Európából származnak, és legnagyobb felvásárlásunkat magyar farmokról szerezzük be. A nyúl szõre selymes, puha, nagyon könnyû és sûrû szõrrel rendelkezik, így a párna kivételesen kellemes tapintású. A nyúlbõrünk bõre vékony, rugalmas és stabil egyszerre, így a párnát hosszú távon is élvezheted. Garantáljuk, hogy nyúlbõreink kiváló minõségûek és magas színvonalúak, hiszen rendszeresen vásárolunk nyulakat olyan magyar gazdáktól, akiket ismerünk és megbízunk bennük. A tenyésztett nyulak elsõsorban hús és gyógyszeripar elõállítására szolgálnak, így a nyúl bõr csak egy melléktermék, de mi a legmagasabb minõséget biztosítjuk, hogy kényelmes és stílusos párnákat készítsünk belõle. Dobd fel otthonodat egy egyedi nyúl párnával, mely tökéletes kiegészítõje lehet bármelyik kanapénak vagy fotelnak!

Szín

Beige

Szőrme típusa

Darabos Nyúl

Méret

45 cm x 45 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Takaró” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Cikkszám kn Kategóriák ,
Ha egy termék raktáron van, azonnal szállítható. Az összes többi tétel személyre szabott, ezért a megrendeléstől számított 2 héten belül készül el és kerül kiszállításra.

STANDARD SZÁLLÍTÁS
Európában a szállítási idő 3-5 nap. A világ többi részén 5-7 napot vesz igénybe, amíg a termék megérkezik az Ön ajtajához. A szállítási költségek a címtől függően kerülnek felszámításra.

EXPRESSZ SZÁLLÍTÁS
Szállítási idő 1 és 3 munkanap között.

VISSZAFIZETÉSEK
Önnek jogában áll 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldeni a vásárolt terméket. Kérjük, vegye figyelembe a következőket:
  • Amint megkapjuk a terméket, a teljes összeget visszatérítjük az Ön számláján.
  • A terméket saját költségén az Ön által választott futárszolgálattal küldheti vissza. (Csak Magyarországon.)
  • A Magyarországon kívüli országokból történő visszaküldés esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a visszaküldés megszervezése érdekében!
  • Szereznie kell egy postai igazolást arra az esetre, ha a rendelése elveszne a hozzánk vezető úton. Ennek elmulasztása azt eredményezheti, hogy nem tudjuk feldolgozni a visszaküldést.
  • Kérjük, vegye figyelembe, hogy egyes képernyőkön megváltozik a termék színe, kérjük, ezt tartsa szem előtt, amikor kiválasztja a terméket, és ellenőrizze azt különböző képernyőkön, ha lehetősége van rá, hogy elkerülje a hibákat.
  • Az eredeti terven egyedi változtatásokat tartalmazó termékek, mint például új részletek, másik gallér, hosszabb vagy rövidebb, ujjkialakítás megváltoztatása stb…, nem tartoznak a visszaküldési szabályzatunk hatálya alá, és nem térítjük vissza őket.
  • Az egyedi készítésű tételek esetében bolti jóváírást kínálunk.

egyeztessünk időpontot

Kapcsolódó Termékek

Információk

kosár0

Kosár