Furever by Csányi

menu

Preparation / Preparation

Furever, a komplex szolgáltatásokat nyújtó vállalkozás

A magyar szőrme nemesítésének évszázadokra visszanyúló hagyományait követve a Furever by Csanyi Kft. közel 30 éve foglalkozik szőrmés bőrök kikészítésével, festésével és a kikészített szőrmék konfekcionálásával. Az isaszegi gyártó üzemben több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező szakemberek, szűcsmesterek állandó figyelemmel kísérik a világ divat trendjeit, így naprakészen, a legújabb stílusoknak megfelelően készítik el a termékeket, egyedi igények alapján méretre is. Mindezt úgy, hogy közben munkáikból nem vész el a több száz éves tradíció sem. A konfekció áruktól az egyedileg készített szőrmekabátokig széles körben készítünk ruházati termékeket, kiegészítőket, és ezen felül számos lakberendezési tárgy: szőnyegek, ágytakarók, díszpárnák szerepelnek kínálatunkban. Cégünk mára kivívta az elismerést mind a hazai, mind a nemzetközi szőrmepiacon.

Preparátormunkáink is méltán nyerték el a vadászok elismerését. Rövid határidővel, kiváló minőségben vállaljuk preparátumok elkészítését, a legapróbb madártól a legnagyobb testű afrikai vadakig. Kikészített preparátumaink különlegessége, hogy a végeredmény mindig rendkívül élethű, és tükrözi az eredeti életteret.

Központunk Isaszegen található, ahová 2007-ben települt át szőrmekikészítő üzemünk. Szakembereink, szűcseink és technikusaink hasznosítva több tíz év tapasztalatát, a legnagyobb odafigyeléssel bármilyen szőrme és bőr kikészítését és feldolgozását véghez viszik.

Üzemünkben minden munkafázisért speciális szakember felel, a manufaktúra igényével. Igyekszünk ügyfeleink és partnereink igényeit kielégíteni folyamatosan bővülő szolgáltatásainkkal. Szakértelemmel vállaljuk nemes szőrmék, vadbőrök, bárány, nyúl és egyéb bőrök kikészítését, preparálásához történő előkészítését.

Továbbá, Magyarországon egyedülálló módon rendelkezünk egy szövet raktárral, egy speciális raktárkészlettel, állati bőrökből, preparátumokból, csontokból, tollakból, amelyek között szakembereink segítségével válogatni lehet 1000 m2-es raktárunkban, rendelkezük bérelhető gépparkkal, de lehetőség van a helyben található preparátor műhelyben és varrodában is elkészíttetni a kívánt terméket vagy alapanyagot.

Látogasson el weboldalunkra: www.skyndressingbycsanyi.com