A FUREVER by Csányi Magyarország legnagyobb szőrme ruházati gyártója és kikészítő üzeme, amely fenntartható és tanúsított luxus szőrmékből dolgozik és szállít a világ minden tájára.

Több mint 30 éve a cég alapító tulajdonosa, Csányi János képviseli a szőrme fő zászlóshajóját Közép-Európában. A központ Magyarországon található, Isaszegen, a szalon és bemutatóterem pedig Budapest legfrekventáltabb részén, az Andrássy úton látogatható.

A Furever by Csányi a minőséget, a kézművességet, az eleganciát és a stílust képviseli – és működésében különös hangsúlyt fektet a fenntarthatóságra és az átláthatóságra.

A vállalat terjeszkedésével és a tulajdonos, Csányi János vitathatatlan vállalkozói szellemével a Furever márka továbbra is referenciapont a luxus divatiparban. A Furever a konfekció áruktól az egyedileg készített szőrmekabátokig széles körben készít ruházati termékeket, kiegészítőket, és ezen felül számos lakberendezési tárgyak, szőnyegek, ágytakarók, díszpárnák is szerepelnek kínálatában, amelyekkel  a hagyományt és az innovációt ötvözi.

A vállalkozás gyökerei és hagyományai Isaszegen, egy magyarországi kisvárosban gyökereznek. Ott több, mint 40 éves tapasztalattal rendelkező cserzők, festők, kikészítők, szűcsmesterek és tervezők vesznek részt a finom szőrme teljes gyártási ciklusában. A  kurátori gondosságnak és a magasan képzett mesteremberek szenvedélyének köszönhetőek a mesterien elkészített darabok. Pontosan innen ered a FUREVER by Csányi története.

A FUREVER több mint 30 éve képviseli a szőrme ősi hagyományát folyamatos fejlődésben, és mindig a modern divatvilág értékeivel és esztétikájával összhangban.

Csányi János szerint a divathullámok jönnek-mennek, de a szőrme marad: mindig az elegancia és luxus érzését sugallja, ezért soha nem megy ki a divatból. Főleg, ha gondos kezek vigyázzák az állagát.
„Az egymásra épülő kézműves szakmák, a megőrzött hagyományos technikák és a legmagasabb szakmai elvárásoknak való megfelelés teszi lehetővé hogy partnereink és vásárlóink, legyen szó a vadászokról, vagy a szőrme szerelmeseiről, olyan komplex kiszolgálásban részesülnek, kivételes szakemberek segítségével, ami egyedülálló az országban és amire nagyon büszkék vagyunk.”

meet our team

eCommerce Talks discusses tech, current trends, and insights from around the eCommerce world

Why Choose Us

It was not possible to renovate the two little houses on the land because they were in ruins & lacked any distinctive architectural features.

kosár0

Kosár