A Furever by Csányi büszke arra, hogy fenntartható, tanúsított és fényűző szőrmeruházatot kínál. A márka öröksége szilárdan összefonódik a természetes szőrmével. A természetes szőrme egy fenntartható, átlátható és tanúsított termelési rendszer része, amely a környezet védelmét, a közösségek ápolását és az etikus állatjólét biztosítását helyezi előtérbe.

MITŐL FENNTARTHATÓ?

MEGÚJULÓ FORRÁSOK

A kabátok, bundák és más termékek, kiegészítők gyártásánál megújuló erőforrásokra támaszkodunk.

ÉLETTARTAM

A természetes szőrme termékek élettartama a lehető leghosszabb. Megfelelő technológia alkalmazásával akár 50-100 év.

ÚJRAHASZNOSÍTÁS

A termékek alapanyaga többszörösen újrahasznosítható. Életciklusuk végén pedig természetes anyagokra bomlanak.

ETIKUS DIVAT GYERMEKEINKÉRT ÉS BOLYGÓNKÉRT

A természetes szőrme tiszta, fenntartható ruházati alapanyag, ami kisebb terhelést jelent a szemétlerakók és az óceánok számára, mint a műszőrme.

SLOW VS FAST FASHION

A tömegesen gyártott és rövid élettartamú „fast-fashion” valódi ökológiai költségeit még csak most kezdik kiszámítani – gondoljunk csak a hulladéklerakókat megtöltő több millió tonna rossz minőségű ruhadarabra.A szőrme természetesen tartós és újrahasznosítható tulajdonságainak minden eddiginél több értelme van.

FELHASZNÁLÁS, HULLADÉK ÉS KIBOCSÁTÁSOK

A fenntarthatósággal kapcsolatosan világszerte tapasztalható aggályok miatt a felelősségteljes vállalkozásoknak igazságügyi szakértői vizsgálatnak kell alávetniük eljárásaikat. Ez alól a globális szőrme szektor sem képez kivételt.

ÁLLATJÓLÉT

A szőrme szektor felelősségteljes és szigorúan szabályozott, a szektor működésében létfontosságú szempont az állatjólét és a fenntarthatóság.

A Furever by Csanyi Kft. arról biztosítja a vevőket és általánosságban a társadalmat, hogy az által felhasználta alapanyagokat  olyan vállalkozások gyártották, amelyek bizonyíthatóan betartják az állatjóléti, környezetvédelmi és fenntarthatósági előírásokat.

kosár0

Kosár